020-623 54 39 huren@huyer.nl
roikkostuum huren

Tweedelig rokkostuum huren € 65,00

Compleet met overhemd, vest en witte strik € 85,00

Wilt u een rokkostuum huren? Een rokkostuum wordt ook wel white tie genoemd. Het bestaat uit en zwarte jas met kort voorpand en lang achterpand, een broek met zwart satijnen galon en een wit piqué hemd met bijbehorend vest en strik. U completeert dit geheel met manchetknopen, frontknoopjes, pochet, eventueel een zakhorloge, zwarte kousen en gladde zwarte schoenen.
rokkostuum huren promotie

Wanneer draagt u een rokkostuum

Een rokkostuum wordt alleen ’s avonds gedragen, na 18.00 uur. De enige gelegenheden waarbij u overdag in rok mag verschijnen zijn bij een promotie of bij de uitreiking van een Koninklijke onderscheiding. Wanneer u als promovendus of paranimf een rokkostuum draagt, denkt u er dan aan dat alle universiteiten een wit vest voorschrijven. Alleen de Universiteit van Leiden en de Vrije Universiteit Amsterdam verplichten een zwart vest. Het is gebruikelijk uw witte strikje zélf te strikken en om witte bretels te dragen.

Gallery

Wij hebben rokkostuums verhuurd aan heren en dames. Onderstaand enkele tevreden klanten die hun foto’s hebben gedeeld met ons.

jacquet huren huwelijk
rokkostuum huren goedkoop
rokkostuum huren in Amsterdam
jacquet huren
jacquet huren
jacquet huren

Contact met Huyer gelegenheidskleding

Wilt u een Rokkostuum huren bij Huyer? Maak een afspraak per email of telefoon.
Heeft u speciale wensen, vertel het ons.
Email: huren@huyer.nl
Telefoon: 020-6235439