jacquet huren

Jacquet huren € 95,00

Hoed en handschoenen € 35,00

Met het kledingvoorschrift jacquet wordt de zwarte jas met lange, rond afgesneden voorpanden bedoeld. Een wit hemd wordt hierbij gedragen en een zwart of grijs vestje mag niet ontbreken. Als finishing touch kan er gekozen worden voor een zwarte, grijze of witte das gecombineerd met een zwarte of grijze hoge hoed. Draagt u hier gladde, zwarte veterschoenen onder en laat uw polshorloge thuis.

Bel voor een afspraak

jacquet huren huwelijk

Jacquet huren voor een bruiloft in klassieke stijl

Indien het jacquet bij een huwelijk wordt gedragen, zijn de bruidegom, zijn getuigen en de directe familie gehuld in een grijs vest. Andere belangstellenden dragen een zwart vest. Tijdens de huwelijksreceptie is het niet noodzakelijk om de hoed en de handschoenen te dragen. Zoals het voorschrift ‘morning’ dress al verraadt, wordt een jacquet alleen overdag gedragen, officieel tot zes uur in de middag. Als bruidegom wordt het jacquet dan ook niet gedragen tijdens het dineren, hiervoor leent een smoking zich juist weer. ’s Avonds kleedt een heer zich in rokkostuum of smoking.

Gallery

Wij hebben jacquets verhuurd voor huwelijken door heel Europa. Onderstaand enkele tevreden klanten die hun foto’s hebben gedeeld met ons.

jacquet huren huwelijk
jacquet huren
jacquet huren huwelijk
jacquet huren
jacquet huren
jacquet huren

Contact met Huyer gelegenheidskleding

Wilt u een Smoking huren bij Huyer? Maak een afspraak per telefoon.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag.
Heeft u speciale wensen, mail het ons via: huren@huyer.nl

Bel voor een afspraak