Over Huyer gelegenheidskleding

Gelegenheidskleding huren bij de specialist

Een smoking, rokkostuum of jacquet huren? Wij hebben meer dan 500 kostuums op voorraad! Dus kunnen wij alle generaties en alle maten aan passende kleding helpen. Samen zoeken wij passende kleding voor u. Wij zijn specialist in gelegenheidskleding en zijn dan ook op de hoogte van alle voorschriften en kledinggebruiken.

Kleding verhuur met service en kwaliteit

Wij hebben een professioneel naaiatelier in huis, en kunnen ieder pak aanpassen aan de wens van de klant. Aan de kwaliteit van onze kleding hechten wij het meeste belang. Wij verhuren dus kleding van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende pasvorm. Al onze smokings zijn vervaardigd van 100% zuiver scheerwol. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 6235439. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Flexibel retourneren

Wij kijken niet op een dag. In de kledingverhuur is het gebruikelijk om de dag na het event de kleding terug te brengen.  Omdat wij een grote voorraad maatkleding in huis hebben kunnen wij flexibel zijn in het retourneren. Onze service gaat nog verder: indien gewenst leveren wij door het heel Europa.

Hoe het heurt

Wel of geen horloge bij een smoking? Een grijs vest of helemaal geen vest bij een Jacquet? Tijdens het passen van de kleding kunnen wij u vrijblijvend bijpraten over ‘hoe het eigenlijk heurt’. Zo kunt u met een gerust hart op pad.