slide1

fotoblok1

Gelegenheidskleding koopt u bij de specialisten van Huyer

U wilt kleding kopen voor een bijzondere gelegenheid en er daarbij voor zorgen dat u de juiste kleding heeft om te voldoen aan de dresscode bij die belangrijke receptie, bruiloft, promotieplechtigheid of zelfs bij een officieel banket? Dan bent u bij Huyer gelegenheidskleding in Amsterdam helemaal aan het juiste adres. Wij verkopen kleding voor iedere belangrijke gelegenheid. Door onze jarenlange expertise geven we u altijd het juiste kledingadvies, zodat u bij iedere formele gelegenheid altijd voldoet aan de geldende dresscode.

Huyer: al sinds 1896 dé naam voor de juiste gelegenheidskleding

Als u wel eens een smoking, jacquet of rokkostuum hebt gehuurd, dan is de kans groot dat u Huyer gelegenheidskleding kent. Sinds 1896 is Huyer in Amsterdam namelijk dé specialist voor de juiste gelegenheidskleding.

Wat u misschien nog niet wist, is dat u bij Huyer ook gelegenheidskleding kunt aanschaffen. Wij hebben een uitgebreide collectie kostuums, smokings, jacquets en rokkostuums. Natuurlijk verkopen wij ook bijbehorende accessoires zoals vesten, dassen en strikjes.

Gelegenheidskleding kopen van hoge kwaliteit

Huyer stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de gehele collectie. Al onze kostuums zijn gemaakt van 100% zuiver scheerwol. En in onze puur katoenen hemden geniet u van een perfect draagcomfort.

Uiteraard kunnen wij uw kleding op maat laten maken, zodat u gegarandeerd bent van een perfecte pasvorm. En nog jarenlang plezier heeft van uw geweldig mooie aankoop.

Onze service en expertise maken het u makkelijk

Bij Huyer weten we alles van gebruiken en kledingvoorschriften. Of de dresscode op uw uitnodiging nu tenue de ville (stadskledij), black tie of white tie (cravat blanche) voorschrijft, wij weten exact welke kleding u daarvoor nodig heeft. 

U hoeft niet zelf te zoeken op internet wat de kledingvoorschriften precies inhouden, dat kunnen wij u namelijk haarfijn uitleggen in onze winkel. Als u ongeveer drie weken voor uw speciale gelegenheid bij ons langs komt, hebben wij nog genoeg tijd om alle aanpassingen aan uw aankopen naar uw wensen door te voeren.

Gelegenheidskleding kopen doet u dus bij Huyer. We zien u graag terug in onze winkel aan de Keizersgracht 618 in Amsterdam!

Kijk hier voor de Tips van Tim

sloganfoto

merkhome