slide1

fotoblok1

Smoking huren

De uitnodiging vermeldt black tie, cravate noire of avondkleding, in al deze gevallen bent u top gekleed in een smoking. Bij Huyer Gelegenheidskleding helpen wij u graag aan een passende smoking. Wij nodigen u van harte uit langs te komen in onze zaak te Amsterdam. Wij verzekeren u van deskundig advies en gaan er samen met u voor zorgen dat u er uitziet om door een ringetje te halen gedurende uw feestelijke gelegenheid.

Voorschriften smoking

Een smoking bestaat uit een driedelig zwart kostuum, een smokinghemd met blinde sluiting en eventueel een opstaande boord (de zogenaamde vadermoordenaar). Hierbij draagt u een zwart strikje en zwarte gladde schoenen met zwarte kousen. U kunt ervoor kiezen een vest of een cumberband te dragen. Cumberbands kunnen in alle kleuren, een vest is zwart. Een pochet in de borstzak steken maakt het geheel compleet, op een smoking draagt u nooit een corsage en polshorloge laat u thuis. Een smoking draagt u alleen 's avonds, meestal na 18 uur. Een indicatie van onze smoking prijzen: Smoking (pantalon en colbert) € 75,00 Compleet met overhemd en strik € 85,00

Huyer verzorgt uw smoking

Wij zijn specialist in gelegenheidskleding en zijn dan ook op de hoogte van alle voorschriften en kledinggebruiken. Samen met u zoeken wij een passende smoking voor u. U bent te allen tijde welkom in onze zaak op de Keizersgracht 618, Amsterdam. Sinds 1896 zijn wij dé naam voor de juiste kostuums. Wij verwelkomen tevens alle generaties. Aan de kwaliteit van onze kleding hechten wij het meeste belang. U mag dan ook hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende pasvorm van ons verwachten. Al onze smokings zijn vervaardigd van 100% zuiver scheerwol. U kunt uiteraard ook te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 020 - 6235439 of het contactformulier in te vullen. Hopelijk tot snel.

Kijk hier voor de Tips van Tim

sloganfoto

merkhome